Ulkoiluvinkkejä syyskuun jokaiselle päivälle

03.09.2021 | Sampsa Sulonen

Oletko kokeillut luontoparkouria tai viettänyt lukuhetkeä syksyisessä metsässä? Milloin viimeksi liikuit soutuveneellä? Entä oletko kokeillut hämärähommia?

Suomen Latu on tänään julkaissut verkkosivuillaan syyskalenterin, jonka ”luukuista” avautuu päivittäin uusi ulkoiluvinkki koko syyskuun ajan.

Luvassa on luontoparkourin, hämärähommien ja ulkoseurapelien lisäksi vinkkejä monille tuttuihin lajeihin: soutuun, melontaan, polkujuoksuun, retkeilyyn ja maastopyöräilyyn.

”Syyskalenteri on Suomen Ladun viestinnällinen kampanja, jonka toivomme rohkaisevan ja innostavan kaikki Suomessa asuvat löytämään itselleen mielekkään tavan ulkoilla ja nauttia luonnosta”, viestintä- ja markkinointipäällikkö Panu Könönen Suomen Ladusta kertoo.

Vinkit on suunniteltu matalalla kynnyksellä, mutta osa vinkeistä vaatii toki omia tai vuokravälineitä ja ainakin kohtuullista pohjakuntoa.

”Mutta aivan varmasti 30 vinkin joukosta löytyy jokaiselle jotakin, ja suurimmalle osalle varmasti useampikin ulkoilulaji tai -muoto kokeiltavaksi. Olisi myös upeaa, jos joku innostaisi kokeilemaan kaikkia vinkkejä ja jakamaan niitä somessa”, Könönen haastaa.

Syyskalenterin vinkit julkaistaan päivittäin myös Suomen Ladun sosiaalisen median kanavissa, Facebookissa ja Instagramissa.

Kampanjaa rahoittaa ympäristöministeriö, ja se on osa koko syksyn jatkuvaa valtioneuvoston Suomi toimii -kampanjaa.

suomenlatu.fi/syyskalenteri


Luitko jo nämä jutut?