Syksyinen retkieväs

20.04.2018 13:01 | Sami Garam

Syksy on nuotioretkien aikaa. Viileistä ilmoista huolimatta on edelleen hyvä miettiä ruokien säilyvyyttä repussa. Siksi tämän kertainen lohisandwich on hyvä retkieväs. Kylmä­savulohi ja kypsä kananmuna säilyvät hyvin, kunhan ei useita päiviä vaella. | Resepti Sami Garam Kuva Kasper Garam

Silppua lohi, kananmuna, valkosipuli ja avokado. Sekoita ne sen verran kovakouraisesti, että avokado ja munankeltuainen muuttuvat hiukan tahnamaiseksi. Sekoita mukaan juustoraaste. Levitä täytettä paksu kerros reissarin alaosaan ja paina leivän hattu päälle tiukasti. Pakkaa leivät tiiviiseen kelmuun tai leivinpaperiin ja pakkaa eväsreppuun. Avaa paketit ruokailupaikalla ja lämmitä leipiä molemmin puolin niin, että juusto sulaa hiukan. Nämä leivät voi syödä myös kylminä.

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

LIITY JÄSENEKSI, SAAT LEHDEN

Latu&Polku on Suomen Ladun jäsenlehti ja levikiltään Suomen suurin ulkoilun harrastelehti. Me julkaisemme tarinoita ulkoilmaelämästä, jotta sinä voisit löytää ulkoilusta, retkeilyistä ja liikunnasta elämääsi enemmän sisältöä. Liity jäseneksi, niin saat Latu&Polku-printtilehden kotiisi neljää kertaa vuodessa sekä lukuoikeuden verkkolehteen ja näköislehtiarkistoon.

Liity nyt

Luitko jo nämä jutut?