Sähköautolla Rakastu retkeilyyn -kiertueella

02.09.2020 | Hanna Laakso

Rakastu retkeilyyn -kiertue toteutetaan tänä vuonna ympäri Suomen pääosin Nissan e-NV200-Evalia-sähköpakettiautolla.

Retkeily on innostanut yhä useamman tänä kesänä tutustumaan Suomen upeisiin luontokohteisiin. Suomen Ladun Rakastu retkeilyyn -kiertueella pääsee tutustumaan retkeilyvarusteisiin ja retkikohteisiin 13 paikkakunnalla ympäri Suomen. 

Tänä vuonna kiertuetarvikkeet kulkevat yli puoleen tapahtumista Nissanin täyssähköpakettiautolla.

“Haluamme edistää kestävää ulkoilua ja täyssähköpakettiauton käyttö kiertueella, jossa ajoa tulee yhteensä yli 2000 kilometriä, on meille merkittävä askel vähäpäästöisyyteen,” iloitsee retkeilyn asiantuntija Juhani Lehto Suomen Ladusta.

“Vaikka pienemmillä paikkakunnilla latauspisteiden löytäminen ei aina ole helppoa, hyvällä suunnittelulla myös pidemmät välimatkat onnistuvat. Toiveenamme on, että tulevaisuudessa pikalataus ja sen myötä retkeily sähköautolla olisi helppoa ympäri Suomen”, jatkaa Lehto.

Rakastu Retkeilyyn -kiertuetapahtumiin on tähän mennessä osallistunut yli 500 henkilöä. Tapahtumat ovat avoimia ja niiden tarkoitus on innostaa uusia retkeilystä kiinnostuneita mukavan harrastuksen pariin.

Kiertue toteutetaan kahdella kiertueautolla, joista Nissan e-NV200-Evalia kiertää vielä seuraavat tapahtumapaikkakunnat:

5.9. klo 10-17, Rauma 
12.9. klo 11-16, Kurjenrahka, Nousiainen
26.9. klo 11-15, Sievi

Lue lisää kiertueesta ja katso kaikki kiertuepaikkakunnat.


Luitko jo nämä jutut?