Roll Outdoors laajentaa Kiilopäälle

30.04.2019 | Latu&Polku

Suomen Latu Kiilopään maastopyörätoiminnasta vastaa tällä kaudella Roll Outdoors Rovaniemeltä.

Kotikentällään Rovaniemellä Trip Advisorissa suosittu maastopyöräilytoimija Roll Outdoors laajentaa toimintaansa Kiilopäälle 1. kesäkuuta alkaen. Sekä kotimaisia että ulkomaisia asiakkaita palveleva yritys on alusta asti pyrkinyt konseptin levittämiseen ja kansainväliseen toimintaan. Kiilopäällä Roll Outdoors toimii yhdessä Suomen Latu Kiilopään kanssa.

Metsähallitus avasi Urho Kekkosen kansallispuiston perusreitit maastopyöräilylle kesällä 2017, jonka jälkeen maastopyöräilijöiden määrä alueella on luonnollisesti kasvanut.

“Kiilopään sijainti on ihanteellinen maastopyöräilijälle. Kansallispuiston portilta pääsee suoraan monipuolisille maastopyöräreiteille. Haluamme tarjota upean kokemuksen yhä useammalle, ja kehitystyön osana Roll Outdoors ottaa vastuulleen Suomen Latu Kiilopään pyörävuokraamon kesällä. Yhteistyössä tarjoamme laadukkaita pyöriä sekä opaspalveluita. Maastopyöräilyn suosion kasvu hyödyttää myös muita alueen toimijoita”, kertoo Kiilopään liikuntapalvelupäällikkö Mervi Savolainen.

Suomen Latu tekee tiivistä yhteistyötä Metsähallituksen kanssa kestävän maastopyöräilyn kehittämiseksi alueella, ja nyt Roll Outdoors liittyy mukaan yhteistyöhön. Kiilopään sijainti Urho Kekkosen kansallispuiston kainalossa ja upeiden tuntureiden välissä on poikkeuksellinen maastopyöräilyn näkökulmasta.

Alueella riittää satoja kilometrejä upeaa ajettavaa kaiken tasoisille maastopyöräilijöille.

“Ensiaskeleista lähtien Roll Outdoorsin suunnittelupöydällä on pyörinyt isompi Lapin valloittaminen, ja Kiilopää on nyt ensimmäinen askel kohti tavoitettamme olla ympärivuotisesti toimiva Skandinavian johtava maastopyöräilymatkailun toimija vuoteen 2025 mennessä. Haluamme olla eturintamassa mukana rakentamassa Lapista kansainvälistä ja kestävää maastopyöräilykohdetta. Kiilopää on meille tärkeä avaus jo valmiiden olosuhteiden, mutta myös suuren kehityspotentiaalinsa ansiosta”, kertoo Roll Outdoorsin toimitusjohtaja Johannes Perkkiö.

Roll Outdoors Kiilopään toimipiste sijaitsee suoraan hotellin yhteydessä. Roll Outdoors vuokraa laadukkaita maastopyöriä sekä järjestää viikko-ohjelman mukaisia ohjattuja retkiä hotellin ympäristöön.


Luitko jo nämä jutut?