Retkellä Suomessa

02.12.2019 00:47 | Panu Könönen

Jouni Laaksosen uutuuskirja esittelee suomalaista retkeilykulttuuria ja luontomatkailumme helmiä. Kansainväliselle yleisölle.

Luontomatkailu Suomessa kiinnostaa – erityisesti rajojemme ulkopuolella.

Suomea maailmalle markkinoiva Visit Finland on jo pitkään käyttänyt luontoa ja retkeilyä markkinointiviestinsä kärkenä. Lapin-matkailun huikea kasvu viime vuosina perustuu suurelta osin muutokselle matkailijoiden arvomaailmassa: halu ”palata” luontoon on suuri.

Trendin äärellä on myös retkeilytoimittaja ja -kirjailija Jouni Laaksonen, jonka ensimmäinen englanninkielinen kirja Hiking in Finland on suunnattu juuri kansainvälisille Suomi-­retkeilijöille.

"Suomessa on upeat laajat erämaat ja hyvä retkeilyn palveluvarustus. Toivon, että kirja innostaa entistä useamman ulkomaisen luontomatkailijan valitsemaan juuri Suomen matkakohteekseen", Laaksonen kertoo.

Laaksosen uutuus eroaa edukseen pinnallisesta Instagramiin suunnatusta luontomarkkinoinnista: opaskirja on täynnä asiaa, karttoja, vinkkejä, reittejä, suomalaista retkeilykulttuuria. Todellinen tietokirja!

Kirja esittelee retkeily-Suomen parhaat palat eri vuodenaikoina. Mukana on muun muassa patikointia helpoista päiväretkistä vaativiin vaelluksiin, melontaelämyksiä sekä hiihtoa laduilla ja umpihangessa. Mukava lisä on, että kirjan retkeilyreittien GPX-jäljet ovat ladattavissa omalle päätelaitteelle. Oppaan saa myös e-kirjana.

Hiking in Finland on paketti, jonka luettuaan ulkolainen turisti tietää Suomessa retkeilystä enemmän kuin keskivertosuomalainen.

Jouni Laaksonen | Hiking in Finland| Englanninkielinen | 304 sivua | 29 € | karttakauppa.fi

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

LIITY JÄSENEKSI, SAAT LEHDEN

Latu&Polku on Suomen Ladun jäsenlehti ja levikiltään Suomen suurin ulkoilun harrastelehti. Me julkaisemme tarinoita ulkoilmaelämästä, jotta sinä voisit löytää ulkoilusta, retkeilyistä ja liikunnasta elämääsi enemmän sisältöä. Liity jäseneksi, niin saat Latu&Polku-printtilehden kotiisi neljää kertaa vuodessa sekä lukuoikeuden verkkolehteen ja näköislehtiarkistoon.

Liity nyt

Luitko jo nämä jutut?