Luvassa parempia palveluita

06.09.2022 | Rauli Rautavuori

Suomen Ladun jäsenpalvelut uudistuvat. Mitä se tarkoittaa jäsenelle?

Suomen Ladun jäsenrekisteri uudistuu loppuvuodesta 2022. Sekä jäsenet että jäsenyhdistykset saavat käyttöönsä uusia toimintoja. Järjestelmän käyttöönoton jälkeen jäsen voi tilata sähköisen jäsenmaksulaskun, esittää sähköisen jäsenkortin jäsenetuja käyttäessään sekä päivittää omia tietojaan jäsensivustolla.

Jäsennumerot uudistuvat

Suomen Ladun jäsennumerot uudistuvat. Jatkossa sinulla on vain yksi jäsennumero, vaikka olisit useamman yhdistyksen jäsen. Uuden jäsennumerosi näet jäsenmaksulaskulta ja marraskuusta alkaen jäsenen itseasiointisivustolta. Säilytämme tiedot myös vanhoista jäsennumeroista muun muassa asioinnin helpottamiseksi siirtymävaiheen aikana.

Jäsenen itseasiointisivusto

Itseasiointisivustolta löydät sähköisen jäsenkortin sekä jäsenyystietosi. Yhteystietojesi päivittämisen lisäksi voit hallita jäsenyyksiäsi, selailla ja maksaa jäsenmaksulaskuja sekä myöhemmin myös ilmoittautua yhdistyksesi järjestämiin tapahtumiin. Voit hallita uutiskirje- ja tiedotetilauksiasi sekä selailla vanhoja tiedotteita. Halutessasi voit myös estää tiedotteiden lähettämisen.

Sähköpostiosoitteensa ilmoittaneille jäsenille lähetämme järjestelmän käyttöönottovaiheessa kutsun itseasiointisivuston käyttäjäksi. Sähköpostiosoite toimii sivuston käyttäjätunnuksena. Salasanan määrität itse.

Jos et ole ilmoittanut sähköpostiosoitettasi, saatat vastaanottaa Suomen Ladulta tekstiviestitse kutsun itseasiointisivuston käyttäjäksi.

Sähköinen lasku ja jäsenkortti

Jatkossa voit itseasiointisivuston lisäksi tilata jäsenmaksulaskun e-laskuna myös suoraan verkkopankkisi kautta. E-lasku on tilattavissa marraskuussa 2022.

Jäsenmaksulaskun ulkoasu muuttuu. Suurin muutos tulee olemaan, ettei laskun yläkulmassa enää ole jäsenkorttia. Jäsenkorttisi löydät jatkossa jäsenen itseasiointisivustolta. Halutessasi voit myös tulostaa jäsenkortin.

Jos käytössäsi ei ole tietokonetta tai mobiililaitetta, voit pyytää jäsenkortin myös Suomen Ladun jäsenpalvelusta.

Päivitä tietosi jo nyt

Uuteen jäsenrekisteriin siirtymisen helpottamiseksi toivomme, että hoitaisit mahdolliset jäsenlaji- ja jäsenyhdistysmuutokset hyvissä ajoin ennen vuodenvaihdetta. Suomen Ladun jäsenpalvelu auttaa kaikissa jäsenyyteen liittyvissä asioissa. Jäsenpalveluun voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi sekä muuttuneet yhteystietosi vaikka heti. 

suomenlatu.fi/jasenpalvelu

Itseasiointi

Sivulle ei pääse vaikka omissa tiedoissa on sähköpostiosoitteeni jussi.suontila@gmail.com. Sivu ilmoittaa ettei tätä osoitetta löydy.

Jussi Suontila - la jouluk. 23 12:10:59 2023


Luitko jo nämä jutut?