Kirjaudu Jäsenpolkuun

29.11.2022 | Rauli Rautavuori

Jäsenten itseasiointisivusto Jäsenpolku on avattu. Palvelun käyttöönoton jälkeen jäsen saa sähköisen jäsenkortin, mahdollisuuden päivittää omia tietojaan sekä tilata sähköisen jäsenmaksulaskun.

Kirjautuminen ja jäsenkortti

Jäsenen itseasiointisivusto Jäsenpolku avautui marraskuussa. Lähetimme sähköpostitse kutsun sivuston käyttäjäksi kaikille niille jäsenille, joiden sähköpostit olivat tiedossa.

Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, niin valitse “Luo uusi salasana” ja seuraa sivuston ja sähköpostin ohjeita.

Sivuston kuvakkeiden kautta löydät jäsenkortin, yhteystietojesi muokkauksen, jäsenyytesi tiedot sekä tietoa yhdistyksesi ja Suomen Ladun toiminnasta. Sivusto toimii myös mobiililaitteilla.

Jos käytössäsi ei ole tietokonetta tai mobiililaitetta, voit pyytää jäsenkortin myös Suomen Ladun jäsenpalvelusta.

Kirjaudu palveluun osoitteessa: 
suomenlatu.fi/jasenpolku


Jäsenmaksulasku ja jäsennumero

Jäsenmaksulaskusi saapuu vuodenvaihteessa sähköpostitse, mikäli meillä on tiedossa sähköpostiosoitteesi. Vuoden 2023 jäsenmaksulaskun vastaanotettuasi voit tilata verkkopankkisi kautta myös e-laskun. Lue ohjeet pankkisi sivuilta. Laskuttajana on Suomen Latu ry.

Suomen Ladun jäsennumerot uudistuvat. Jatkossa sinulla on vain yksi jäsennumero, vaikka olisit useamman yhdistyksen jäsen. Asiakasnumeron eli jäsennumerosi sekä 2023 laskun viitteen löydät jäsenmaksulaskulta tai itseasioinnin Laskut-osiosta.

Jäsenet, joilla ei ole sähköpostiosoitetta, saavat laskun paperisena kuten ennenkin.
 

Ilmoita sähköpostiosoitteesi

Keräämme nyt jäsentemme puuttuvia sähköpostiosoitteita uutta jäsenrekisteriä, sähköistä laskutusta ja jäsenen itseasiointisivustoa varten. Saat myös parempaa jäsenpalvelua!

suomenlatu.fi/sahkoposti

Jäsenpolkuun

Hei!
Olen yrittänyt päästä kirjautumaan Jäsenpolkuun. Jostakin syystä se ei onnistu vaikka muistelen,että olisin jo kertaalleen sinne kirjautunut. Miten toimin? Enkä ole varma onko tämä oikea paikka, johon asiasta pitää ilmoittaa...

Birgitta Kaartinen - ke toukok. 03 20:11:59 2023

Jäsenpolku

Hei ! Mikä ihme on vikana kun en pääse kirjautumaan jäsenpolkuun . Kerran sinne pääsin liittyessäni ja
nyt se ei enää onnistu . Olen vaihtanut salasanaakin eikä toimi.
Virheellinen käyttäjätunnus tai salasana tulee salasanan vaihdon jälkeenkin .

Eija Nykänen - su tammik. 07 23:20:11 2024


Luitko jo nämä jutut?