Iloa, elämyksiä ja kiireettömyyttä

05.09.2023 | Tuija Laitinen

Metsämörri on satuhahmo, joka innostaa lapsia luontoon liikkumaan, leikkimään ja oppimaan. Metsämörritoiminnassa tutustutaan omaan lähiluontoon leikin kautta, mukavassa ja kiireettömässä ilmapiirissä. Toiminta soveltuu mainiosti osaksi Suomen Ladun yhdistysten lasten ja perheiden ulkoilua. Sitä toteutetaan laajalti myös varhaiskasvatuksessa.

Metsämörriryhmää ohjaa Suomen Ladun koulutuksen käynyt metsämörriohjaaja.  Metsämörriohjaajan peruskurssilla saat tietoa lasten luontokasvatuksesta, tarvittavista varusteista ja turvallisuudesta. Hauskalla ja käytännön läheisellä kurssilla opit paljon luontoleikkejä, tutkimustehtäviä, metsämörrilauluja ja loruja.

Ohjaajakurssi on kaikille avoin.

Olisiko tämä sinulle sopiva tapa tehdä vapaaehtoistyötä? Lasten riemua ja oppimisen iloa – samalla elämyksiä ja luontokokemuksia myös aikuisille. Ota yhteyttä omaan yhdistykseesi ja tiedustele mahdollisuutta metsämörritoiminnan aloittamiseen. Suomen Latu tarjoaa yhdistyksille maksuttomia paikkoja metsämörriohjaajakursseille.

suomenlatu.fi/kurssit

Metsämörrin kertauskurssi 7.10.23

Uuden linkin lähettäminen koulutukseen. En saa jostakin syystä uutta linkkiä, vaikka tiedotteessa pyydettiin olemaan yhteydessä, jos linkki puuttuu.
Mitä teen?
T. Kirsi Peltonen

Kirsi Peltonen - pe lokak. 06 17:09:06 2023


Luitko jo nämä jutut?