Vastaa lukijakyselyyn – Voit voittaa Garminin outdoorkellon

02.06.2021 | Latu&Polku

Vastaa Latu&Polku-lehden kesänumeron lukijakyselyyn ja jätä yhteystietosi, niin olet mukana Garmin-kellon arvonnassa.

Latu&Polku-lehden uusin numero ilmestyi 2.6.2021. Vastaa lukijakyselyymme osoitteessa latujapolku.fi/lukijakysely ja osallistut upean Garmin Solar Power Instinct -outdoorkellon (arvo 379 €) arvontaan.

Instinct GPS-outdoorkellomallisto on lanseerattu vuonna 2018 ja on siitä asti osoittanut kestävänsä luotettavasti erittäin haastavissa olosuhteissa – niin urbaanissa ympäristössä kuin maastossakin. Pidemmällä akunkestollaan, päivitetyllä, rohkealla suunnittelullaan ja uusilla lajiprofiileillaan Instinct Solar vie kestävän älynkellon maineensa uudelle tasolle. Ennennäkemättömän pitkän akun keston lisäksi kelloista löytyy yhteysominaisuudet, älytoiminnot ja hyvinvoinnin seuranta. 

Instinct Solar pystyy tarjoamaan rajoittamattoman akunkeston virransäästötilassa, jos auringonvaloa on riittävästi. Expedition -tilassa Instinct Solar -kellon GPS-toiminnot ovat entistäkin paremmat ja akku kestää yli kaksi kuukautta sillä edellytyksellä, että auringonvaloa on tarpeeksi. Instinct Solar -malliston kellojen akku kestää jopa 24 päivää älykellotilassa sisällä ja yli 50 päivää ulkona, kun auringonvaloa on riittävästi. Käyttäjät voivat tehdä helposti ja nopeasti virtaa säästäviä muutoksia virrankulutuksen hallinnassa.

Instinct-malliston kattavan outdoor- ja hyvinvointiseurannan lisäksi Instinct Solar -mallissa on Pulse Ox2, joka mittaa veren happisaturaatiota, ja Body Battery, joka optimoi kehon energiavarannot hyödyn­tä­mällä keräämiään suoritus- ja terveystietoja.

Vastaa lukijakyselyyn!


Luitko jo nämä jutut?